Global Traveler

Om Global Traveler spillemaskinen

Global Traveler er en veludført og meget spændende online spillemaskine fra Playtech, der giver dig som spiller en fuldstændig uimodståelig mulighed for at tage med på en spændende jordomrejse for at se nogle af verdens mest kendte seværdigheder, og så koster det selvfølgelig slet ikke i nærheden af, hvad det ellers ville koste, hvis man skulle betale for at se disse seværdigheder i virkeligheden, og det er jo i sig selv en rigtigt godt argument for at begive sig ud på dette eventyr på Global Traveler spillemaskinen. Derudover byder denne spilleautomat selvfølgelig også på en fabelagtig mulighed for at vinde den helt store jackpot, så hvis det lyder som noget for dig, så skal du helt bestemt give den populære spillemaskine fra Playtech en chance.

Sådan foregår det

Denne spændende Global Traveler spillemaskine er udstyret med fem hjul og 20 gevinstlinjer, hvilket gør det til en meget brugervenlig spillemaskine samtidig med, at de mange forskellige gevinstlinjer gør det muligt at vinde den helt store gevinst, som der jo naturligvis er rigtig mange af spillerne, der går efter. Samtidig med det så er du helt selv herre over, hvor mange penge du har mulighed for og ikke mindst selvfølgelig også lyst til at bruge på denne spillemaskine, for det koster nemlig mellem 0,01 mønt pr. runde og 1250 mønter pr. runde at spille på Global Traveler spillemaskinen, hvilket gør den yderst attraktiv både for nybegyndere og high rollers – og dem der ligger lige midt imellem.

Samtidig har Playtech naturligvis også sørget for, at der er lagt en ordentlig udbetalingsprocent ind i maskinen, og derfor byder Global Traveler spilleautomaten på en fordelagtig udbetalingsprocent på hele 95,4 %, hvilket er rimelig meget for en spillemaskine, så tør du at satse på den maksimale indsats, så skal du måske gøre det, hvis du føler dig heldig, for i så fald vil du have mulighed for at vinde den helt store jackpot.

Symboler

Spillemaskinen er naturligvis spækket til randen med nogle af de allermest kendte seværdigheder verden rundt, og det betyder selvfølgelig også, at du ikke behøver at tage længere væk end en tur over til din computerskærm for at se Frihedsgudinden i New York, Operahuset i Sidney, Eiffeltårnet i Paris eller den Kinesiske Mur i Kina, da de alle sammen udgør spillemaskinens flotte og virkelighedsnære symboler. Foruden disse spændende og flotte seværdigheder vil du derudover også have mulighed for at se både flyvemaskiner og flybilletter snurre rundt på spillemaskinens hjul, for de udgør nemlig henholdsvis spillemaskinens wild og scatter symbol.

Jackpot og gevinster

Som nævnt har du blandt andet en fordelagtig mulighed for at vinde den helt store jackpot på lige netop denne fantastiske spillemaskine, men det er dog langt fra det eneste, du kan være heldig at vinde her, for du kan nemlig også vinde gratis spins og spændende bonusrunder, der giver dig muligheden for at vinde endnu flere attraktive gevinster.

For at vinde den helt store jackpot på denne spillemaskine, der udløser intet mindre end hele 30.000 mønter, som så skal ganges med den indsats, du har spillet med, hvilket ved et maks. bet kan blive til en kæmpestor gevinst, så skal du være så heldig at ramme fem flyvemaskiner på hvert hjul på en og samme tid, så det kræver selvfølgelig en god portion held, men nogen skal jo vinde jackpotten, og det kan lige så godt blive dig som alle mulige andre spillere.

Rammer du i stedet for tre flybilletter samtidig på tre af hjulene, så har du vundet gratis spins, som du med fordel kan bruge til at vinde andre gevinster, eller du kan satse på at vinde i bonusrunden, hvor du skal finde en bestemt kuffert på bagagebåndet i en lufthavn.

Konklusion

Global Traveler er en utrolig gennemført online spillemaskine, der giver dig muligheden for at vinde en kæmpestor jackpot på hele 30.000 mønter samt en masse gratis spins, og så byder spillemaskinen også på eftertragtede bonusrunder. Spillemaskinen henvender sig både til nybegyndere og high rollers, ja faktisk alle der er helt vilde med det gennemgående rejsetema.

9 Nov 2017